Felicia Routola

Börjar om från början!

Publicerad 2012-08-26 20:19:40 i Vänner,

Hej! Hur är det med er? själv mår jag toppen! igår jobbade jag och bästavän på ett bröllop med hennes syrra och hennes kompis super kul, från 4 till 2 på natten tror jag, fast vi slutade jobba vid halv 1 på natten, för vi skulle dansa och så, men ska få lönen i morgon hoppas jag haha ;) men sen gick vi hem halv 3 på natten typ, la oss och snackade ett tag, sen i morse har vi bara slappat kollade på justin bieber på ettan i morse vid 12 typ, åt frukost och ja inte så mycket mer, och åkte hem för någon timme sen, lyssnar på musik och har städat rummet, ska gå ner och kolla om dej kommer något på tv, i morgon är det skola toppen. men men nu är det bara att kämpa i 8:an, som jag inte har gjort dom andra åren i skolan, men tog bort alla gamla inlägg i bloggen så jag kunde börja om, tagga mer bloggning om min vardag & så ge gärna tips på vad jag ska blogga om! aa, men här kommer det lite bilder från bröllopet! Hoppas ni får en bra kväll så hörs vi snart! Skumt väder det åskar och blixtrar det är felt orange på himlen..

Kommentarer

Postat av: Ellinor c':

Publicerad 2012-08-27 19:59:31

hej, super fin blogg som jag har sakt men du kan typ visa vad du har i din smink väska eller skolväska. eller tipsa om något bra eller några kläder :)

Postat av: erica<333

Publicerad 2012-08-27 20:02:56

super fin du är och duktigt jobbat!<3'
kram pådig!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hej alla bloggläsare! Jag heter Felicia Routola och är 14 år. Jag är en glad tjej som gillar att fota och va med vänner. I den här bloggen får du läsa om mitt liv vad jag gör på dagarna som vänner, foton, resor, shopping, fester och mycket mer! Hoppas min bloggen är nått för dig! kram på er!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela